• 16445
    üç sene önce bir ekim akşamı okkalı bir küfürden, öyle böyle değil ama hocasından takımına, pilot olan, kimine göre bir abiniz kimine göre bir kardeşiniz olarak, üç sene boyunca sözlüğü takip etmeyi bırakmadım. bu sene de referansla çaylaklık döneminin ardından tekrar aranızdayım.

    üç senede sözlüğün ne kadar güzel geliştiğine, büyüdüğüne ilk elden şahit oldum. yalnız bu gelen büyümeyle beraber, kuralların ne kadar esnemeye başladığına da şahit oldum. bunları şimdi dile getirmemin sebebi de artık yeniden yazar olarak dile getirebiliyor olmam.

    lütfen yaptığım yapacağım eleştiriler yanlış anlaşılmasın, bir şeyi kötülemek için insan pilot olduktan sonra üç sene takip ettiği sözlüğe tekrar çaylak üstüne yazar olmakla uğraşmaz alımların dışarı kapalı olduğu dönemde.

    değinmek istediğim nokta sözlükte saygı ve seviyenin bu süreçte git gide düştüğüdür. olayın sadece hukuksal yönüyle değerlendirilip sözlüğe zarar getirecek faktörlerden başka, aynı zamanda galatasaray sözlüğü galatasaray sözlük yapan, diğer rakip sözlüklerden ve taraftar gruplarından ayıran seviyesi ve saygınlığıdır ve durumlar bu yönden de ele alınmalıdır. düşünün ki bir sözlük içinden, güncel medyada hep beraber severek takip ettiğimiz bir çok isim çıkarmış. ve bu isimler her zaman teknik bilgi, düzgün, objektif, saygılı yorumları ile anılıyorlar.

    sözüm sevgili yazarlar ve yine sevgili moderasyona;

    lütfen seviyenin düşmesine izin vermeyin, bir çok yazar çekti gitti, bir çok yazar eminim ki benim gibi bu durumdan rahatsız. ama anlaşsak da anlaşamasak da burası aile gibi, bunun korunması gerektiğine inanıyorum. anası, babası ölen de buraya yazıyor, çocuğu olan da ve sözlük olarak elimizden geldiğince birbirimizi kucaklamaya çalışıyoruz her zaman.

    aynı yollardan geçen biri olarak, rica ediyorum dışarıdan bakıldığında x sözlüğe, y foruma benzemesine izin vermeyin buranın. sevgili yazar kardeşim eğer bir tepkiniz varsa sonuçlarını kabullenerek girin entrylerinizi, üç senedir her gün doğru orantılı olarak artan günlük hayatta günlük hayatta dile pelesenk olmuş, nokta virgül kıvamında kullanılan kelimeleri buraya taşımayın lütfen. bir harf değiştirince, komikli şekilde kullanınca ya da bir harf yerine yıldız atınca hiçbir şey değişmiyor.

    sayın moderasyon ekibine de ricamdır, sizi de anlıyorum tabi ki eminim iş yükü eskisi gibi değildir, artan sayılarla takip de zorlaşmıştır ama eskiden ne adamlar ne saçma şeylerden uçtu gitti, lütfen biraz daha seviyeyi koruma odaklı değerlendirme yapabilirsiniz.

    buraya kadar okuduysanız teşekkürler, işşize bak ne uğraşmış diyorsanız ben de değişik bir adamım böyle.

    hepinize sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın