• 900
    kötü geçirdik, 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçında ikinci yarıdan itibaren hep bunu düşündüm. ndombele diye bi tane obez almışız grupta 4. maç hala ortalıkta yok. zaha'yı aldık geldiğinde koparılan gümbürtü çok gereksizmiş olabileceği en iyi seviye keita ki gelin kabul edelim abdel kader keita gibi de skorer değil.

    zaha'nın gelmesiyle kerem'den de mahrumuz, adamı 10 numaraya attık. kerem'in 10 numara oynadığı hiçbir maçta kötü oynarsa kızmam. hadi koyalım bakalım ziyech'i, zaha'yı 10 numaraya nasıl oynuyor, kerem'e niye bu kadar kızıyoruz? zaten top kontrolü, attığı paslar top seviyede değil biliyoruz niye bu çocuğu 10 numaraya attık. korkum o ki icardi'yle arasındaki uyum da kaybolacak.

    ziyech ve tete'de şu an için sıfır. tete kopenhag maçında sinan gümüş'ün konya'ya attığı golü attı o kadar. yunus akgün için kesinlikle galatasaray'da olmayacak çünkü finalize edemiyor demiştim allah tete'yi gönderdi.

    bakambu için ideal bir yedek diye düşünmüştüm yunan ligindeki gol krallığını görünce ama hasbelkader `8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçında attı bir tane. yedek olduğu için çok bir şey söyleyemiyorum. ama icardi'ye allah korusun bir şey olsa mahvoluruz.

    angelinho en iyi maçını bu gece oynadı onda da yine çıktı apo'yu beke attık nelson girdi defans hattımız bozuldu, koca bir hiç transfer etmişiz.

    burdan bir davidson sanchez tuttu ki ramos'un peşinden koşarken totenham-nelson ilişkisinde piyango çıktı valla.

    bunları 8 kasım 2023 bayern münih galatasaray maçında sonra niye yazıyorum. ben bu gece oyundan, mücadeleden, teknik heyetten memnunum allah razı olsun hepsinden hakem şerefsizlik yapmasa tarih yazıyorduk ancak takımı geçen senenin oyuncuları taşıyor ve gelen transferler artık katkı vermezse elimizdeki sağlam oyunculardan da olacağız. kerem patlamak üzere taraftarın stres topu olmuş, icardi ve toreira her maç oynuyor allah korusun fener'in durumuna düşeriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın