resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 15103
    (bkz: 3 kasım 2023 galatasaray kasımpaşa maçı)

    muslera ilk yarının son dakikasında kale vuruşu kullanacaktı ve paslaşmak yerine uzun vurmayı tercih etti. elleriyle arkadaşlarına ileri gidin işareti verdi. oyuncular sahaya yerleşirken muslera’da topu bir kaç kez sektirip altı pas çizgisine koydu. degajı yaptığında hakem düdüğü ağzına götürdü ve ilk yarıyı bitirdi.

    yukarıdaki hikaye olması gereken değil mi? kaleci paslaşarak oyuna başlamayacaksa, takım arkadaşlarının sahaya yerleşmesini bekler, eğer son dakikalarsa ve takımı öndeyse biraz zamana oynar ve topu iler uca gönderir.

    muslera gerçekte ne yaptı? takım arkadaşlarına ileriye gidin dedi, takım arkadaşları henüz ceza sahası dışına çıkmadan saçma sapan bir şekilde alçak ve sert bir vuruşla oyunu başlattı. top orta sahayı geçmeden ve bizim oyuncularımız ileri doğru hareketlenmişken birden kasımpaşalıların önünde kaldı ve kontra atak yedik. boey, yugoslav faulü yaparak, %100 golü önledi ve sarı kart gördü. rakip tehlikeli noktadan serbest vuruş kazandı.

    şimdi biz bu muslera’ya ne diyelim? yapma desek yine yapacak. yapsın canı sağolsun, onu hem futbolcumuz olarak hem de insan olarak çok seviyorum ama bu kadar amatörce de hata yapmasın. skoru almadan yapmasın mesela. arada hobi olarak yapsın ama kritik dakikalarda yapmasın. yapma emi muslera! lütfen yapma!

    edit: onun sakatlığı herkes gibi beni de üzer. yaptığım eleştiri onu çok sevdiğimden. inşallah ciddi bir şeyi yoktur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın