resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9000
    galatasaray spor kulübü başkanı. bugün kendisi döneminde tarihin en büyük hakem katliamına uğradı takım. önünde 2 seçenek var;

    ya şubeyi kapatacaksın, millet boşu boşuna sinir hastası olmayacak,
    ya pılını pırtını toplayıp istifa edeceksin.

    22 ekim 2023 galatasaray fenerbahçe basketbol maçında emin moğulkoç denen hakem müsveddesi bütün kritik topları fb’ye verir, ortada olan maç gider, hakem karar anlarının tamamında takımın hakkını yer.

    1 kasım 2023 hapoel jerusalem galatasaray basketbol maçında hakem maçı bir yerden alır öbürüne verir, takımın hakkını çatır çutur yer.

    gelelim futbola, geçen sezon hakemlerin yediği maçlar neticesinde az kalsın okan buruk görevden alınacaktı, iş o raddeye geldi, izlemekle yetindin.

    bu sezon erden timur var diye, bu kadar etkili diye kimse kulübün hakkını yiyemiyor. sadece ve sadece erden timur sayesinde. şimdi yapılacaklar belli başkan, ya o şubeyi kapatacaksın, kapatmıyorsan bile takımı avrupa’dan çekeceksin, ya da artık affını isteyeceksin. “benden bu kadar” diyeceksin. şimdiye dek futbol, basket ne kadar alan varsa takımı takip ederim, böylesine bir rezilliğe ilk defa şahit oluyorum.

    erden timur olmadan yönetimin koskoca bir “hiç”.
App Store'dan indirin Google Play'den alın