• 23
    fm 2005'ten beri oynarım. 2 seri hariç cl almışlığım yok galatasaray ile. 3.sezon sonunda lokum gibi kuralarla cl aldım. bütün hevesim kaçtı resmen. *

    oyunda ciddi bir arap ligleri etkisi var. adamlar piyasadaki herkesle ilgileniyorlar. eğer ilk tercihleri sizin oyuncunuzsa ciddi rakamlara okutabilirsiniz.

    oliveira'yı ilk sezon düzenli oynattım. 10 milyona sattım.
    yunus clde döktürdü 30 milyona al hilal'e gitti.
    icardi oyundaki en iyi 10 forvetten biri. taksitlerle 100 milyona benzema sonrası al ittihad'e.
    boey real madrid'i reddetti ve al nassr'a gitti. bedel 69 milyon.
    cenk özkaçar taksitlerle al ittihad'a 60 milyon euro.
    barış alper 8 milyona, abdülkerim 3.sene sonunda 9 milyon euro'ya.
    tete arabistan olmasa da 17 milyona al duhail'e gitti.

    4.sezon başında da arabistan'dan luiz felipeyi imza parası+9 milyon. kessie'yi de imza parası+yıllık 15 milyon euro'ya aldım. neves, milinkovic savic ve fabinho'yu alamadım devler kaptı anında.

    mckennie, mctominay, greenwood, barnes, dendoncker, guido rodriguez gibi oyuncuları alıp hayvan gibi katkı aldım. guido 2 sene sonra 25 milyona al shabab'a gitti. icardi sonrası aldığım abraham başarılı cl sezonları sonrası yuvası chelsea'ye bonuslarla 50 milyona gitti.

    büyük takımların gözden düşmüş kelepir oyuncularını kapıp, ederini bulan adamı sattığın an finansal krizi çözüyorsun. yıllar sonra ilk defa beğendiğim şey ligde şampiyon olsan da 20 30 puanlık dominasyon kurulmuyor. rakipler de ciddi anlamda eksik yerlerine nokta transferler yapıyor. fenerbahçe mükemmel yönetiliyor mesela. okay, salih gibi adamları ciddi paralara aldılar. ferdi gibi adamları ciddi paralara sattılar. city'den doku falan kiralayıp psv'de kendini kanıtlayan gençleri alıyorlar.

    velhasılıkelam 10 sene takımın başında kalıp veya başka takımdan galatasaray'a geçip alamadığım cl zaferini kazanınca oyunu çok beğendim ama hedefsiz kalınca da soğudum. güzel oyun, alın. galatasaray çok güçlü olmuş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın