• 22
    şanlı galatasarayımızla 3 sezon bitirdiğim oyun. artık bir şeyler karalamanın vaktidir. daha önce parça parça yazdığım oldu ama toparlamak istedim.

    öncelikle türkiye liginin en güçlü takımız biziz çok net. kerem,yunus özellikle barış alper'den çok ciddi katkılar aldım. bunların yanı sıra tek hayal kırıklığım nelsson oldu. kerem özellikle o kadar iyi bir performans sergiledi ki zaha'yı önüne koyamadım. başlangıçta fena olmayan bir maaş ve transfer bütçesi verildi. ilk sezon şampiyonlukla tamamlandı ve oyuncu alış-verişleri başladı.

    burada şöyle enteresan bir arap ligi bugu keşfettim. icardi hatırı sayılır bir sezon geçirdi ve haliyle araplar kapıyı çaldı. fiyat soruşturması yaptıklarında örneğin 50m isterseniz 48 veriyorlar, ama en yüksek meblağ olan 350 isterseniz bir anda 130+ veriyorlar. bu şekilde tekliflerinin maksimum noktasını ölçebildim ve 240m'e arabistan'a sattım. hal böyle olunca bütün mali sorun çözülmüş oldu. aynı sezon teteyi'de psg 40m'e aldı. ciddi kalibrede futbolcular galatasaray'ı tercih ediyorlar. akanji, raspadori, conor gallagher, fabio vieira gibi oyuncuları zorlanmadan ekibe dahil ettim. orkun kökçü keza çok faydalı ve yerli mutlaka alınmalı. 2. sezon sonunda neymar boşa çıktı, ilk etapta yıllık 25m civarı isterken transfer sezonunun sonuna doğru kimse ilgilenmediği için 3.5m'e 1 yıllık imza attı ve devre arası sözleşmesini uzattım. yine bir arap kulübü neymar için fiyat sordu önce 40 istedim 38 verdiler. aklıma icardi'de olan durum geldi ve tekrar 350m istedim ve bir anda 131m'e kadar çıktılar. sonucunda 150m'e 34 yaşındaki neymar'ı araplara çaktım tabiri caizse. başka oyuncularımda aynı şeyi yapmadılar. buradan çıkan sonuç popularitesi neymar, icardi seviyesi olan topçulara hayvani paralar veriyorlar. diğer büyük satışlarım ise zaniolo 75m'e newcastle yolcusu olurken kerem'e gelen 48+ teklifleri reddetmiştimki sözleşmesinin son senesine girdiğinde gitmek isteyince 33m'e west ham'a göndermeye razı oldum. yusuf demir benim için sürpriz oldu güzel katkı verdi 27m'e marsilya aldı. şimdi yunus'ta 20+ teklifler alıyor. sacha muhteşem bi bek ama elde tutmak zor. zaniolo müthiş faydalı. ziyech çok verimli. sonuç olarak gerçekten keyif veren bir galatasaray kariyeriniz olması mümkün.

    özellikle 3 sezon bittikten sonra araplardan serbest kalan neves, sergej, mitrovic, otavio, s.maximin gibi oyuncuları bonservis bedeli ödemeden transfer edebilirsiniz. yine serbest kalan mason greenwood'ta çok faydalı oluyor.

    kulüp çalışanları içinde ilan verdiğinizde yüksek dereceli çalışanlar kulüpte çalışmaya talip oluyorlar. herkese keyifli oyunlar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın