resim
Abdurrahim Albayrak
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 4471
    https://twitter.com/...3NUsafgdAgg&s=19

    belki de bir insanın hayatının kurtulmasına, varsa çoluğunun çocuğunun hayatının kararmasına engel olmuş insan. eminim ki işi burada bırakmayıp derdiyle, borcuyla harcıyla da ilgilenecektir.

    gelelim işin başka boyutuna. artık gittikçe iğrençleşen, hepimizin muzdarip olduğu sosyal medya dezenformasyonlarından biriyle daha karşılaştım az önce. son zamanların popüler hesaplarından 23 derece’nin yaptığı iğrençliğe bakın:

    https://x.com/...482186355630266?s=46

    adam bir hayatın kurtarılmasına vesile olmuş, videoda apaçık şekilde diğer şahsın söylediği belli olan cümleyi sanki albayrak söylemiş gibi yansıtıp “bu nasıl ikna yöntemi?” diye tamamen kışkırtıcı ve manipülatif bir dille tweetlemişler. birincisi, albayrak böyle bir cümle kullanmıyor, bu çok açık ve tartışmasız. ikincisi, velev ki söyledi, öyle ya da böyle ikna etmiş. “dertlerine çözüm bulamazsam kendi ellerimle seni buraya ben getireceğim.” de diyebilirdi ikna etmek için. o an, o adamı oradan indirebilmek için her yol denenir. bir canın kurtarılmasına vesile olmasını falan hiçe sayıp hiç söylemediği bir cümleyle haberi duyurmak, en ahlaklı ifade şekliyle kasıtlı bir algı operasyonudur. tweet altında buna inanıp yorum yapan andavallar da işin cilası. bu nasıl bir kin, nasıl bir nefret?

    gerçi kime, neye şaşırıyoruz? en önemli faaliyet alanlarından birisi manipülasyon, provokasyon ve algı operasyonlarıyla topluma ve ülkeye ayar çekmek olan terör organizasyonu fetö ile ilişkisi ayyuka çıkmış ve bir kaç ay önce yine dezenformasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınmış bir sahibi olan twitter hesabından ne beklenirdi ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın