resim
Ronaldo Luís Nazário de Lima
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Cruzeiro
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 459
    nickime ilham olmuş fenomen.

    kendisinin zamanında hissettidiklerini nasıl anlatabilirim bilmiyorum. elbette öncesinde de sonrasında da uzun vadeli performans gösteren süperstarlar oldu. dünyanın en iyileri listesinde bir tık geride kaldı. ama benim gönlümde kendisinden daha çok hayranlık duyduğum biri olmadı.

    zengin bir arkadaşım vardı. p*ç (çok severim kendisini ama hak etti) playstation1 almıştı. winning eleven oynardık. oyunda tek kural vardı. takımına ronaldo'yu transfer edemezsin! o biz yokken antrenman maçlarını ronaldo'yla kesin yapıyordu ama birlikte oynadığımızda ronaldo yasaktı. o yüzden hiç tadına varamadım :)

    halısaha maçlarına da ronaldo forması ile gelmek yasaktı. karizmada haksız rekabet oluyor diyorduk. nasıl bir kafaysa formasını bile alamamıştım.

    o seri çalımları, döve döve geçişleri o zamanlar ağzımın suyunu akıtıyordu.

    2000'de 12 nisan 2000 lazio inter maçını dayımlarda izlemiştim. sakatlandığında gözlerim dolmuştu. inanılmaz derecede üzümüştüm. ezeli rakipleri bile ağlamaklı olmuştu.

    https://www.youtube.com/watch?v=5TEB8zefQUk

    daha şu an aklıma gelmeyen tonla anısı var bende. hiç formamızı giymemiş olsa da bir futbolcuya dair en güzel anılarım kendisi ve gheorghe hagi ile kaldı.

    darısı mauro icardi'cime :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın