• 41
    takımımızın bu sene gerçekten bokunu çıkardığı mevzu. kimse de kimseyi bu işin içinden sıyırmasın. icardi de kaçırıyor. her maç atmasına rağmen söylüyorum bu arada bunu. atıyor herif, seviye oralarda zaten ama geçen sene olmayan pozisyondan bile gol çıkaran, vurduğu her top kaleye giren icardi bu sene henüz yok. mertens zaten geçen seneden beri gol kaçırmaya doyamadı. tete de pozisyon sonlandırmada sıkıntı yaşıyor. bu sezon baş aktör ise maalesef kerem. en olmayacak topları kaçırıyor. neredeyse her maç boş kaleye kaçırmayı adet edindi kendine. abartırsak bu işe abdülkerim ve davinson'u bile ekleriz zira onlar da duran toplarda çok fazla fırsat bulup ya kaleciye ya direğe falan takılıyorlar hep.

    artık ben taraftar olarak üzülmeyi geçtim, takıma üzülüyorum. iyi oynuyorlar, çok çabalıyorlar ancak bu çabanın karşılığını çok az alıyorlar. çok verimsiz oynuyoruz ve yüksek kaliteye rağmen verimsiz oynuyoruz. 21/22 takımı gol kaçırdığında çok koymuyordu, o takımın kaçırmasını kabul edip geçiyorduk.

    işin kötüsü artık kimsenin tahammülü kalmadı bu işe ve bu anlaşılabilir bir durum. yakında kaçan ilk golden sonra tribün 85. dakika gibi tepki verecek. o noktaya geldi. bu işin acil çözülmesi lazım. her maç ilk yarı 5 tane gol kaçırıp, 1 tane zorla sıkıştırıp son anlara yüksek efor ve yüksek gerginlikle giremeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın