• 34202
    mevcut yonetim stratejisine inandigim ve destekledigim takimdir.
    kisa, orta ve uzun vadeli planlari neyse, o dogrultuda ayni sekilde devam etmelerini diliyorum.

    tutmayan transferler dahil tum transfer denemelerini de anlayabiliyorum ve destekliyorum. gecmis transferler donemlerini unutmus degilim. sukredelim demiyorum, niyet ve vizyon farkina dikkat cekmek istiyorum sadece. gunun sonunda tum transferler risktir. mevcut vizyonla ilerledikleri surece birkac yil sonra tutan transferlerin tutmayanlardan hem nicelik hem de nitelikte ciddi oranda onde olacagini dusunuyorum.

    iki senede bayern'e boyle kafa tutacak takim kurmak, bunun da tek maclik bir takim olmamasi takdir etmem ve desteklemem icin yeterlidir.

    ayrica pusulasi ne yonde olursa olsun, sirtini cevirmesi gereken ilk yer sosyal medyadir (sozluk vs. her sey dahil). ulkede ve dunyada degisen pek cok seyle birlikte, maalesef sosyal medya da artik kocaman bir kakafoniye donmus durumda. ve isin kotusu en cok duydugunuz sesler en rahatsiz edici olan, en ise yaramaz olan, yarardan cok zarar verme potansiyeli olan sesler. oyle fazla ki, yakin gelecekte takimi desteklemek suc sayilacakmis gibi hissediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın