resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8490
    bayern münih denilen hem alman hem azman takımı maçın 2/3'lük bölümünde sahadan sildiysek büyük bir tebriği hak ediyor. maçı oynayarak aldığımız skoru maç öncesi peşinen vererek maça çıkmayın deseler, sayıca çok kişi kabul ederdi diye düşünüyorum. ucl'de comeback her rakibe karşı zor iken bayern münih'e yapacak olmak nereden bakarsan bak büyük iş. ben maçtan herkes gibi büyük keyif aldım. plan dahilinde baskıyla kazanılmış toplarla altıpas civarından tonla pozisyona giriyorsak, her mecrada oyunculara golleri kaçırdıkları için laf söyleniyorsa zaten hocaya dair söylenecek çok söz yok.

    benim de eleştirim golü yiyip yiyip santrada oyuncu değiştirmesi ki bu da zaten bu maça özgü bir durum değil. hocanın genel alışkanlığı. bireysel kötü performans bile bir yere kadar tolere edilebilir takımın genel planı işliyorsa veya oyuncudan beklentin varsa ama yorgunluktan dilleri dışarıda gezen oyuncuları değiştirmemek tarihin yazılmasına engel oldu. dilerim eklenerek giden bu eksi puanlar bir yerde tecrübe olarak terse dönecektir.

    zaten sıfır puan yazabileceğimiz bir maç olduğu için "canı sağolsun" kontenjanına çok rahat girer. tekrar teşekkürler hocam.

    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın