• 16421
    (bkz: 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçı)
    ilgili maç sonrası sakin kafayla sözlükte geziniyorum ve anlıyorum ki maçta iyi oynayan oyuncumuz yok, teknik direktörümüz berbat bir performans göstermiş oyuncu değişikliklerimiz geç olmuş veya yerinde olmamış, idari kadromuz tamamen yanlış bir transfer politikası ile yola çıkmış ve rezil bir transfer dönemi geçirmiş, maça giden taraftarımız ise bayernli futbolcuların ağız birliği etmişçesine söyledikleri o muhteşem atmosferi yaratmamış da bilmem kaçıncı dakikadan sonra düşmüş.
    19 yaşındaki sol bek de eleştirilmiş, maçta boğazı patlayarak desteğini verip haliyle yorulan taraftar da. 2 gün önce bjk yi elini kolunu sallayarak yenen teknik direktör , 70 dk bayern’i sahasına hapseden teknik direktöre aslında daha iyi olabilirdik yazılmış.
    iyi ki bu takımı konsensüs kurularak bu sözlük yazarları yönetmiyor. iyi ki alınan kararlara ufacık da olsa bir dahlimiz olmuyor.
    tüm sözlüğe iç ferahlığı, biraz daha hayattan keyif almaya çalışma, biraz olumlu bakma ve en önemlisi huzur diliyorum.
    bir çoğunuzdan büyüğümdür yaşım 45. bir çoğunuzun abisi olarak heyecanınızı anlıyorum, galatasaray sevginizi anlıyorum ama ömür böyle geçmez dostlar. geçmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın