resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8485
    bomboş eleştirilen hoca. oyuncu değiştirmediği için eleştirmek çok basit. arkasına adam kaçırma kralı angelino'ya mı, kebap yemekten yürüyecek hali kalmayan göbekli ndombele'yi mi, yaşından dolayı maçı çıkartacak enerjisi kalmayan mertens'i mi, ortasahada fiziken ezilip ağırlıklarıyla press gücümüzü düşürecek kerem ve oliveira'yı mı, yoksa sakatlıktan yeni çıkan ziyech'i mi?

    yedekten tek girse daha iyi olurdu diyebileceğimiz barış alper vardı. o da maçın gidişatında en iyi zaha'nın yerine geçebilirdi ama bu seviyelerde bir sihirbazlık beklemek zorunda olduğumuz için zaha'yı uzun süre sahada tutmak zorunda kaldık. şu kadroda okan hoca değişikliklere güvenemiyorsa sebebi yetersiz benchtir. adamın kenarda düzgün bir 8 numara alternatifi olsa, sağlam bir sol beki olsa, diri bir ofansif ortasahası olsa bu değişiklikleri saha erken yapmaz mıydı sanıyorsunuz? mecburiyetten, sırf girecek olanlar çıkanları aratacağı için sahadakilerin dibini çıkarana kadar değişiklik yapmadan beklemek zorunda kaldı. zaten oyuncu değişikliklerinden sonra atak dahi yapamayan takım okan hocanın neden oguncu değiştirmediğini gözümüze sokmaya yetti.

    o nedenle elimizdekinin değerini bilmeliyiz. net bir avrupa ligi şampiyonu adayı takımımız var. umarım 2. olup sob 16 turunda city ile karşılaşmak yerine 3. olur ve avrupa ligi kupası kaldırmaya doğru ilerleriz. bu takım bu ülkeye tekrar avrupa kupası getirebilecek kalibrede. okan hoca prime fatih hoca tadında. hayal ettiriyorlar ve başarmamamız için hiç bir sebep yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın