• 734
    2013-14 şampiyonlar ligi sezonu gruplarında iç sahada oynadığımız kopenhag maçının ilk 45 dakikası gibi bir maç oynadık, hem de bayern'e karşı oynadık. o maçta 3 gol atarken bu maç anca penaltıdan 1 gol atabildik. çok efor sarfettik, rakibe pozisyon vermedik, taraftar, ambians mükemmeldi. goller kaçırdık, sonrasında golü bulduk, sonrasında gol kaçırmaya devam ettik ve devre arasını getirdik. açıkçası devre arası olunca gurur duyulan yenilgi geliyor demiştim arkadaşlarıma, nitekim de geldi. bu kadar yoğun baskının ardından 1-2 fark öne atmanız gerekiyor kendinizi ki rakibiniz bayern'se bunu kesinlikle yapmanız gerekiyor.

    doğal olarak 2.yarı düştük ve rakip 5-6 dakikalık baskısının sonucunu buldu ve maçı kırmış oldu. aynı kopenhag maçı gibi sürekli gol kaçırdık, çözüm üretemiyoruz bu duruma. icardi dışında gol atabilen oyuncumuz yok, kısırlaşıyoruz bu şekilde de.

    oynadığımız oyundan ötürü gurur duyuyorum ben, iyi ki galatasaraylıyım dedirten bir gece oldu. sonuçta bayern'le oynuyorsunuz ve favori ağır bir şekilde rakibimiz. umarım heves kırmaz bu maç, itici güç olur takıma ve gruptan çıkabiliriz, ligde yolumuza dolu dizgin devam edebiliriz.

    son olarak sözüm yönetime ve erden timur'a. 2023-24 yaz transfer sezonunda sınıfta kalmışlardır. bunu da her maç gözümüze sokuyor takımımız. sanchez dışında, ki o da geçen senenin yıldızı nelson yerine geldi, katkı veren oyuncu yok takıma. aynı oyuncuları ırgat gibi çalıştırmaya devam ediyoruz. keşke eksiklerimizi giderecek bir dönem izleyebilseydik. sağlık olsun, olandan maksimumu çıkarmaya bakacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın