• 223
    kuralar cekilince grupta 2 dev takimla eslesmek tadimizi kacirmisti ama simdi mac gunu heyecani da baska oluyor. 2 hafta once manchester macindan once de ne hissettiysek, su an daha da fazlasini hissediyoruz, shaktarla liepzigle falan oynasak bu hissiyat olmazdi :) netice ne olursa olsun, bu oyunu bu takimi boyle gunler icin seviyoruz, doyasiya yasayalim bu guzel duygulari.

    maca gelecek olursak, acikcasi bayernin kopenhag maci ve bizim 2 yil onceki barcelona macimiz bence guzel ornekler. boyle takimlara karsi yuksek konsantrasyondan asla kopmamak, basit hata yapmamak zaten bilinen kilit noktalar. yalniz bir diger sey de sanirim erken one gecmemek(!) yani maci 60-70'lere 0-0 ile tasiyabilirsek sonuc daha lehimize olabilecek gibi. barcelona eslesmemizde nou camp'da basladigimiz saglam oyunu burada da devam ettiriyorduk, kornerden one de gectik ve is tamam olacak gibi gozukuyordu. ama skoru koruma icgudusu, geri cekilme, rakibin de baskiyi artirmasiyla vermedigimiz aciklari verdik ve tur elimizden gitti. benzer senaryo kopenhag'in da basina gelmis. adeta pozisyon vermeden oynadiklari saglam oyun, 55'de golu de bulmalariyla tamam gibi gozukurken, bayern bireysel yeteneklerle isi cozmus. alan birakmamak icin yapilan savunma orada ters tepiyor, calimla gecilmeye musait hale geliyor savunma, biz de golu oyle yemistik barca'dan, kopenhag da oyle yemis. yani 1-0'i oynamak 0-0'dan daha zor oluyor sanki. bu yuzden benim kafamdaki senaryoda maci 70'e kadar bir sekilde kitlemek var. hucumda biz de onlara sikinti cikarabilecek kapasitede bir takimiz, united galibiyetimiz de onlari etkileyebilir, bu yuzden onlarin da temkinli oynayacagini dusunuyorum ozellikle ilk devre.

    bayern hakkinda diyecek bir sey yok, acikcasi basalti takimlar sampiyonlar liginde buyuklere surpriz yapabiliyor, ama bu tarz surprizlere sans vermeyen takimlardan biri bunlar. bunu biz de yapamazsak kimse garipsemez, ama yaparsak muthis bir sukse yaratiriz. kulup genlerimizde de boyle isleri yapmak var, bu yuzden gunlerdir hepimizin hayallerinde bazi senaryolar dolasiyor ve bunlar gecmis basarilara dayanarak kurulan hayaller, haybeye degil. icimiz kipir kipir, bize bu duygulari yasama firsati veren takimimiza askimiz en yuksek seviyede, olacak insallah olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın