• 207
    nasıl manchester united herkes tarafından küçümseniyorsa bayern münih de herkes tarafından abartılıyor. tabi bu geçmişten kalan bir miras. 10 yıllık bir algı. bayern'in bu 10 yılda 4-5 tane çok sağlam sezonu olmuştur ama balon olduğu zamanlar da olmuştur. dortmund o mallığı zaten yapmasa geçen sezon şampiyonluk bile gidiyordu. bu sezon da bayer leverkusen var, kadro dezevantajına rağmen başarabilirler, çünkü bayern bayern gibi değil. şu anda real madrid'den, manchester city'den hatta arsenal'den iyi olduklarını düşünmüyorum.

    kalecileri net kova, neuer sağolsun. defansları problemli, orta sahaları formsuz. geriye kalıyor kanatlar, on numaralar ve forvetler. işte orası can yakar. ama arka tarafı sağlam olmayan bir takım yenilmez değildir. galatasaray'ın da bugün şansı az değildir.

    bu maç bizim hedef maçımız. kafanızdaki o yenilmez bayern imajını atın, çünkü bu bayern o bayern değil. gayet de yenebiliriz, gayet de hedef maçtır. yenilmemiz de normal sonuçtur ama şu maç da geldiğimiz nokta itibariyle hedef maçtır. eğer günümüzde olursak yeneriz bu almanları. buna inanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın