• 1
    fener deplasmanında, sunta bacaklı oyunculara sahip olmasına rağmen "savunmadan pasla çıkmazsam gözüm açık gider" diyerek, yarım saatte 3'lük olan, anadolu takımı teknik direktörü açıklaması.

    göz göre göre gelen hezimetten sonra da işin içine galatasaray'ı da katarak "ama bunlar da çok güçlü, ne yapalım" diyerek işin içinden çıkıyor bu arkadaşlar. galatasaray'a karşı maşallah kök söktürürler bu arada. cidden galatasaray'ın çok güçlü olmasının hakkını verip, catenaccio vari bir düzen ve üst düzey bir konsantrasyon ile oynarlar. vatan millet sakarya anlayışıyla, son nefeslerine kadar "ya 0-0 ya ölüm!" derler.

    ama çok güçlü dedikleri fenerbahçe'ye karşı da kelin barcelonası gibi oynamaktan çekinmezler. defansı 45-50 metreye kurup fenerbahçe'ye konya ovası boşluğunda alan vermekten vazgeçmezler.

    misal 28 milyon euroluk kayserispor kadrosuyla galatasaray'dan 1 puan alan adam, 60 milyon euroluk başakşehir kadrosuyla fenerden yarım saatte 3 tane yediği maçtan sonra bu cümleyi nasıl kurar biri izah etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın