• 124
    öncelikle hiçbir şekilde icardi risk edilmemeli. iğne ile oynama falan gerek yok böyle şeylere. uzun bir maratondayız. bayern ve gerekirse rize maçlarında icardi dinlenmeli.

    bayernin orta saha yükünü tek başına kimmich çekiyor. onunla birlikte oynayan iki oyuncu da aşırı ofansif. okan hoca üçlü orta saha kurmuyor. o yüzden ikilimizin önünde mertens oynasa daha iyi gibi.

    oyuna ofansif müdahalede bulunma imkânı için en azından tete kulübede olmalı. zaha - barış - kerem üçlüsü ön tarafı oluşturabilir. form düzeyleri yüksek olsa lucas’ın önünde demirbay, sergio ve ndombele’den ikisi oynasa orta sahada hakimiyet kurabilirdik.

    manchester deplasmanında olduğu gibi bireysel hatadan dolayı hızlı atak şansı vermezsek akan oyunda yorarız. hazır eksikleri varken evimizde puan almalıyız. bizim rakibimiz manchester. onlardan üç puan aldık. danimarkalılara kaybettiğimiz puanı burda telafi edebiliriz. kolay gol yemeyelim yeter. ben bu oyunda çözümün orta sahada olduğunu düşünüyorum. okan hoca daha iyi bilir tabii. yolumuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın