• 123
    gecenin karanlığında ıssız bir köşede sızmışsın. üstün açık halbuki hava da buz gibi. birden bir el uzanır kalk gel annecim evine der. çorbanı ısıtır, bir yastık, yumuşak bir yatak ve 2 battaniye ile o eziyet dolu geçmişi arkanda bırakırsın.
    böyle bir karamsar haldeyken bir bakıvermişsin her şey lehine dönmüş hayat çiçek açmış ve kelebeklerle dolu bahar ayı gelmiş.
    galatasaray'da böyledir işte.
    rakibin büyüklüğü değil şüphe uyandıran bizim ne yapacağımızdır. almanlar soğuk kış gecesiyse biz de bu toprakların en başarılı kulübüyüz. tarihimizde bu ve bunun gibi zor maçlar dolu. 6 yersek de bir b.k olmaz 7 yersek de. buradaki takımlar hariç kimse de demez galatasaray da münih'den 6 yedi. adamların potansiyeli belli.
    ancak ve lakin hata kaza 1 puan bile almak olaydır. bir kahraman çıkar bir yalar bakarsın maçı almışsın. ben münih'in bize neler yapabileceği olayını aştım. izledim, gördüm. ne bütçe olarak ne oyun olarak bizim dengimiz değiller. ancak biz neler vaat ediyoruz, neler yapabiliriz ve gelecek adına neler gösterebiliriz gibi soruları bu maç ile cevaplayabileceğiz.
    bu arada ben bayern maçlarının ikisinin de hedef maçımız olmadığını düşünmekteyim. edebiyatı bir yana bırakırsak bizim iki maç yenilmemiz bize pek bir şey kaybettirmez. bizim hedef maçımız içerdeki manu maçı. bunu bilerek takıma desteğimizi sürdürmeliyiz.
    istediğim 11 şu şekilde
    muslera
    boey-sanchez-nelsson-abdülkerim-angelinho
    torreira-kaan ayhan-kerem a.
    barış-zaha

    icardi'nin yokluğunda barış oynar ve bizim net 3 hızlı adama ihtiyacımız var. zaha, barış ve kerem bu görevi yapabilecek durumdalar. çok dar alanda top oynatan bir takım bayern. bu yüzden çok sert ve terse süratli toplar taşımalıyız. hücum setimizi zaha üzerinden kontraları ise barış üzerinden düşünmeliyiz. doğaçlama bir gol yine işimize gelir. oyunu ne kadar tutarsak o kadar oyuncularımıza cesaret gelecektir. futbol şansı yanımızda olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın