• 96
    şampiyonlar ligi a grubu 3. hafta maçı. öncelikle maça manchester united maçı*na çıktığımıza benzer bir taktikle çıkmamızı bekliyorum. ancak hatırlarsanız o maçta united sürekli kanatlara top şişirmişti zaman zaman da boş alan bulmuştu rashford. bu maçta da böyle sekanslar yaşarsak coman cezayı bize kesebilir.

    yine maça çıkarken 4'lü defans mı 5'li defans mı çıkacağımız konusunda açıkçası sanchez-nelsson-abdülkerim'in her biri 5'li taktikte oynar. ayrıca angelino da hücuma rahat çıkabilir. burada sorulması gereken soru defans çizgimizin nerede olacağı. bayern münihe karşı kendi ceza sahamıza gömülürsek gol yeme riskimiz de yükselir gibime geliyor.

    bayern bu yıl* çokça pozisyon veren bir takım. icardi eğer olmayacaksa ileride çeşitli varyasyonlara pozisyonlar bulabiliriz gibime geliyor. zaha-kerem-bakambu-barış alper geçiş oyununda boşluklar buldukça etkisi artan oyuncular. uygun topları atabilirsek çok pozisyon bulabiliriz.

    gücümüz yeter mi yenmeye bilmiyorum ama karşılaşacağımız en zor rakip olacak şüphesiz. iyi bir çalışma ve konsantrasyonla bence elimizden geldiğince zorlarız. maçta ayrıca taraftar desteğinin önemi olacağını düşünüyorum. geri düşsek bile desteğin devamı çok önemli. genelde herkesin bildiği şeyleri yazdım ama en azından durumu özetledi gibi.

    https://i.galatasaray11.com/jvxwrogy.jpg

    ben olsam bu kadro ile çıkardım. sol bekte angelino biraz kademeyi boşladığı için nelsson'u koydum. abdülkerim de olabilirdi ama bayern'in uzaktan şutlarına durmada daha etkili olacağını düşündüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın