• 124
    önceki sene, sezon başında trabzonspor’un, geçen sene yine sezon başında galatasaray’ın şampiyon olacağını bana söyleyen ve bunun ankara üzerinden ayarlanıyor olduğunu söyleyen arkadaşım bu sene fenerbahçe’nin şampiyon yapılacağını söyledi.

    buna ek olarak bu sene ali koç’un son senesi olduğunu ve sene sonunda şampiyon olup bırakacağını bunun sebebi olarak da kendisine “seni düzgün şekilde, şampiyon olarak gönderelim, sen de başkanlığı bizim istediğimiz kişiye bırak” şeklinde teklif gittiğini ve anlaşıldığını söyledi.

    ilk yıl ts şampiyon olacak dediğinde de, ikinci yıl gs şampiyon olacak dediğinde de inanmamıştım (sonuçta bizim şampiyon olmamız için bir desteğe ihtiyacımız yoktu) ama ikisi de tutunca insan acaba mı diyor?

    eğer bu sene fb şampiyon olur ve koç giderse (bakın sene daha 2023 aylardan ekim ligde 10 hafta oynanmadı.) türk futbolu için 1 lira dahi harcarsam ne olayım. umarım yanlış çıkar dedikleri…

    bu arada arkadaşım trabzonsporlu ve iddası öyle tutma ihtimali yüksek bir iddia değil. fb şampiyon olacak ve koç gidecek! diyor. doğru çıkarsa türk futbolunu silmek adına benim için gayet yeterli olur.

    mayıs 2024 editi: ali koç adaylığını açıkladığı için mi şampiyon yapılmadı fenerbahçe bilmiyorum zaten bunu kanıtlama imkanım yok ama gelinen noktada süreç anlattıklarımla uyumlu ilerledi. bir ara "şampiyon olursak aday olmayacağım" da dedi ali koç (aralık ayındaydı sanırsam).

    o veya bu şekil fark etmez 24. şampiyonluğumuz hayırlı uğurlu olsun ve allah ali koç'u bir ömür boyu başımızdan eksik etmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın