resim
Igor Tudor
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:46
Uyruk:Hırvatistan
  • 6995
    futbolcuları cezalandırmak üzere getirilecek antrenör.

    iyi bir kondisyon ve fiziksel dayanım veren hoca.
    kötü bir oyuncu ve insan yöneticisi.
    kendisi iyi bir sezon hazırlayıcısıdır ama bitiricisi değildir. sezona tudor’la başlayıp şenol güneş’le bitirmeliydiler. tam tersini yaptılar. şenol güneş, dengeli ve kondisyonlu ama problematik olarak aldığı takımlara iyi bir sezon finişi yaptırır. ama çok kötü sezon hazırlayıcısı ve kadro oluşturucusudur. paraya olan düşkünlüğünden ötürü kendi yüksek ücretini garanti altına aldıktan sonra, çapsız yöneticilerin transferlerine tamam efendim der. zaten hem yaş, hem eğitim olarak da modern antrenörlük tekniklerine ve avrupa futbol sistemine uzaktır. bu yüzden trabzonlular stada adını veriyorlar, ama kendisine artık takım teslim etmiyorlar.

    (trabzonluların takdir ettiğim noktası, kendilerinden olsa bile hata ve noksanlarını gördüklerine bir daha kulüpte görev vermemeleri. şenol güneş, cenk ergün, gökdeniz, çebi vs..)

    tudor sakatlığa ve yeniçeriliğe yakın bu kadroya ceza olarak geldi. tudor’un tek iyi yönü, yeniçerileri ve pl artıklarını ağır antrenman ve disiplinle telef ettikten sonra koşan gençlere forma şansı verecek olmasıdır. ilerki yıllarda, beşiktaş eğer gençleri elinde tutabilirse bunun faydasını görür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın