resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2812
    yine skor özelinde yorumlar yapılıyor. barış manchester united maçında neyse antalyaspor maçında da o. geçen sezon* beşiktaş derbisinde neyse, bilmem kimspor karşısında milleti delirten de oydu.

    kusura bakmayın, barış bu ve bundan ötesi kolay kolay olmayacak. aydınlanması ve belki de tabiri caizse ağzının yanması lazım. anca öyle bir adım ötesine geçebilir. burak yılmaz, selçuk inan, cenk tosun, hatta umut bulut bile bu dediğim şeyleri yaşayıp bir üst seviyeye ulaştılar.

    bu maçta 2 gol atsa da, ya da önümüzdeki bayern maçında şov yapsa da bu değişmeyecek. beklentilerinizi doğru ayarlayın artık. 25 senedir düzenli futbol izliyorum, bir maç iyi performans gösteren yedek oyuncunun, ertesi maç için ödülü olan ilk 11 başladığı maçta iyi oynadığına denk gelmedim. bunun için çok uzun bir süre lazım. o da kesin değil, nice yetenekler heba olup gittiler.

    o kadar yazdım. kısaca skor taraftarlığı yapmayın. aynı şeyler kerem için de geçerli ve her iki oyuncu da rolleri gereği elinden geleni yapmaya gayret ediyorlar. abuk subuk misyonlar yükleyip de adamlara gereksiz roller paye biçmeyin.

    edit: (bkz: 7 ekim 2023 antalyaspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın