resim
Abdul Kader Keita
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:42
Boy:1.84
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1108
    kalmalıdır, sağlam bi takas önerisinden başka bir çözümle de elden çıkarılmamalıdır**. bu kadar basittir denklem, tartışılcak bi durum söz konusu değil.

    arkadaş bi dur, 2 dk. düşün gitmeli demeden önce. bizim taraftarımızdaki bu gitsin, bu da gitsin, bunu da yollayın, şunun zaten kalması hata tavırlarını anlamak gerçekten çok güç. istikrar, istikrar diye yer gök inletilir ama transfer dönemi yaklaşınca bizim aşkımız renklere, armaya hiç bir futbolcu galatasaray'dan büyük değildir moduna geçişler filan. bişeyleri birbirine karıştırıyor bu kitle sanki. para verilen her futbolcu satilacak diye bir durum mu var? heleki verilen örneklere şaşıp kalıyorum. deniyorki elin oğlu ibrahimoviç'i satıyormuş, kaka'yı satıyormuş, c.r.'yi satıyormuş. e arkadaşım bir baksana niye satmışlar? adam ibrahimoviç'i veriyor, eto'o'yu alıyor, kaka gidiyor elde zaten ronaldinho, pato var, c.r. gidiyor ama nani yetiştirmiş adam zaten, ki ben bunları kafadan yazıyorum, kadrolara baksan kimsenin zararlı olmadığı ortaya çıkar rahatça. para desteleri sahaya çıkıp orta yapmayacak sonuçta, yerini doldurmak da gerekiyor.

    he bi de şey var şimdi, nasıl derler... keita kendine muhtaç bırakıyormuş sahadayken, ona bağımlı bir sistem olma yolunda gidiyormuşuz, performansımız onun gününde olup olmamasına bağlı olacakmış hipotezleri geziyor ortalıkta. gülmekten daha fazla bir tepki bile veremiyorum, değil iki çift laf etmek. hee he tamam, öyle öyle derdik küçükken, onun gibi bişey oldum işte. üstüne şu da var, ben keita'yı satmıyorum diyorum ya, galatasaray'dan büyük mü görmüş oluyorum bu futbolcuyu. böyle komik önermeler de olabiliyor bazen hani diye peşinen savunayım da bu tezi ben, sonradan bi sıkıntı olmasın. şimdi, bir futbolcunun bu zan altında bırakılması için belli şartlar gerek. ne bileyim lincoln'un yaptığı gibi klüp kurallarına uymama, armaya karşı saygısızlık, düzenin dışına çıkma yönelimleri, ben buyum onlar bana uysun tavrı filan gibi, taşıdığı formaya verdiği değerin yakışıksız durumlara gelmesi gibi. hangisi var bunların keita'da? pardon, duyamadım? roka yiyodumm.

    şimdi anlaşılmasınki ben takımdan kimse satılmasın diyorum. hayır tabiiki de, ama keita'ya gelene kadar sırada epeyce adam var. yavaş olalım, ok?

    bu adam aldığı paranın hakkını vermek için elinden geleni yaparken, bu şekilde fazla emek harcıyor sahada, geriğinden fazla aşık topa şeklinde diyerek gönderilmeli diyenleri anlamak çok güç. nasıl birşey bu yaw? ya ruhsuzsun ya fazla ruhlusun...

    eleştirmek cidden çok kolay. sonuç olarak diyorumki; yaşasın hepimiz mükemmeliz!
App Store'dan indirin Google Play'den alın