• 189
    ben bu platforma sadece galatasaray maçları için ücret ödüyorum, aylık aboneliğim bu ayın 23'ünde bitiyor. yani ayda sadece 1 maç için 220 tl para veriyorum exxen'e. hani korsandan izlemeyelim, takılmasın etmesin, rahat rahat maçımıza bakalım diye! ama gel gör ki maç saati çöküyor, bana şampiyonlar ligi vaadiyle paket satan exxen maçı ücretsiz tv8.5 kanalından yayınlıyor.

    3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçındaki rezillik nedeniyle kendilerini aradım. anlattım tane tane dedim benim mağduriyetimi nasıl gidereceksiniz. beyefendi teknik ekibimiz bir daha böyle sorun yaşamamanız için çalışıyor şeklinde bir şeyler zırvaladı. ya sabaha kadar çalışın, maçın 90 dakikasını verebildin mi? hayır. bana ayda 1 maç izleteceksin onu da beceremedin bu saatten sonra çalışsan ne çalışmasan ne.

    ssport bile maça giremeyenlere 1 aylık abonelik hediye etmişken bunların hala pişkin pişkin konuşması sinirimi bozuyor. o acun bir daha sağda solda korsandan konuşmayacak, önce korsan yayınlar kadar yayın vermeyi öğrenecek. ondan sonra ben de platformuna para vereceğim. bundan sonra kuruş yok size.
App Store'dan indirin Google Play'den alın