• 1059
    acik konusayim mactaydim ve sunu soylemem sart, manchester maci bize verdi. oyun olarak herhangi bir taraf cok agir basmadi, ama biz de kapanmadik, top oynamaya calistik ve elimize gecen toplarla sans yaratip skor almaya calistik. lig maclarinda 2394832 pozisyon alip gol atamamamizin dengesi olarak bu macta onana hayatimda izledigim en kotu kaleci performansini sergiledi.

    taraftar inanilmazdi, 90 dakika boyunca susmadik ve manchester taraftarini buyuk oranla susturduk, onde olduklari 5-10 dakika haricinde dogru duzgun ses bile cikaramadilar.

    cok detaya inmeyecegim fakat tek bir kisiye parantez acmak zorundayim, sacha boey gelmis gecmis en iyi sag bek performansi sergilemis olabilir. rashford ile teke tek kaldigi pozisyonlarda zorlandigi oldu, fakat genel olarak tek basina (tete ilk yari cok fazla yardima gelemedi, baris daha iyiydi) oldugu kanadi domine etti. tek basina tum kanadi savundugu yetmiyormus gibi 90. dakikada full depar bindirmeleri yapiyordu, bunu top seviye premier ligine yapan adam dunyanin her takiminda cok rahat oynayabilir. ben herhangi bir galatasaray oyuncusunun boyle top seviye bir takima karsi boyle bir dominant performansini hatirlamiyorum (arsenal, real maclari dahil). bu adami 40 milyondan (ve performans bonuslari) asagi satmak yazik eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın