• 1052
    öncelikle tarifsiz duygular için minnettarım. yok böyle bir heyecan. kimden nereden başlayacağımı bilmiyorum. odak noktadaki kardeşimiz kerem aktürkoğlu'ndan başlayacağım. maç sonrası orhan uluca '' mental olarak çok güçlü. düşüyor ama pes etmiyor '' dedi. bence nokta atışı bir yorumdu. asla küsmek yok, pes etmek yok, gol kaçırınca moral bozmak yok. çok istekli çok heyecanlı. futbolunu biraz daha olgunlaştıracak bu kardeşimiz. doğru yerde doğru pası atacak doğru kişiyi görecek. kendisi şuan için forvet arkası pozisyonunda verimli olamayacaktır.
    zaha'ya gelecek olursak; canlarını çok yaktı. yüzde yüzünü düşünemiyorum.
    boey: kırmızı çizgim. takımın en iyisi.
    tete: tutuktu.
    sanchez ve abdülkerim: bence kusursuza yakın oynadılar. özellikle abdülkerim'in birkaç müdahalesi ramos variydi. son zamanlarda gördüğüm en iyi yerli stoper. ama milli takım için yetersiz tabi =)
    icardi: maç boyu fırsatını kolladı ve gerekeni yaptı. yapacağından da şüphe yoktu.
    angelino: teteyle birlikte en tutuk oyuncularımızdandı. arkasına çok adam kaçırdı.
    torreira: çok yoruldu çok yıprandı. böyle bir performans galatasaray tarihine yazılır.
    kaan ayhan: ne demirbay ne oliveira. bundan sonra kaancıyım. kaçak dövüşme yok. laubalilik yok. dişe diş.
    oliveira: büyük hayal kırıklığı.
    ndombele: çok iri bu arkadaşımız ama belli ki çok güçlü. tez zamanda formunu yakalarsa çok işe yarayacaktır.
    barış alper yılmaz: güzel kardeşim bir standardın olsun da senin için karar verelim. kerem'in golünden önce taç pozisyonunda yaptığı vücut çalımı, icardi'yle birebiri ve akabinde asisti muazzamdı. doğru zamanda doğru yerde kullanılınca büyük silah.
    maçın özetini izlediğimde manchester'in çok pozisyona girdiğini ve cömertçe harcadıklarını görüyorum. ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor ki münich maçlarından da puanlar çıkartabilelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın