• 235
    bugun itibariyle, cok avantajli bir konuma gectik. kendi maclarimiz onemli diye bakiyoruz ama bence united ile kopenhag arasinda oynanacak maclar cok onemli. keske iki macta da beraberlik olsa, ikiser puan kazansalar bu maclardan. boyle bir durum olursa, united 4 mac sonunda 2, kopenhag 3 puan almis oluyor. biz iki maci da kaybetsek, iki takimin da onunde cikiyoruz. 4. maclarin sonunda grupta.

    iki muhtemel rakibimiz, birbiriyle oynayacak. biz ise puan almanin en zor oldugu takim ile ust uste oynayacagiz. 5. ve 6. maclar evimizde united ve kopenhag deplasmani. united aralik ayina kadar oyunu oturtmus olur muhtemelen. biz de kopengah'a karsi daha oturmus oyuna geceriz fakat sonucta deplasman. yani hala ilk 2'ye girememe sansimiz var. united cok kotu gozukse de, tehlikeli takim. hocadan kaynakli bir basibozukluk var yoksa kadro kalitesi tartisilmaz. buradan sonra munih haric her maci kazansa sasirir miyiz? ben sasirmam. ya da kopengah'in bizi kendi sahalarinda yenerek onumuze gecme sanslari var mi? maalesef var. fakat 4. olma ihtimalini goremiyorum. cunku bizden 2.ligi bir takimin almasi icin ya united kopengahi, ya da tam tersi seklinde 6 puan alinmasi gerekiyor bana gore.

    yani olay en ozet haliyle soyle. united ve kopenhag kendi arasinda oynayacagi 2 macta, daha fazla puan alan takim bizim 2.lik rakibimiz olacak. ya da birbirlerinden minimum puani alacaklar, bize 2.ligi altin tepside sunacaklar. tabii bir munih galibiyeti alirsak, bu hesaplar tamamen karisir ki insallah oyle bir sey olur. sevinmek cok guzel. fakat her sey bitmis gibi davranmamak lazim. maalesef kopenhag ile olan maci ilk yari koparabilseydik, su an cok farkli seyler konusuyorduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın