resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 1765
    ilk yılındaki performansı ile ne bu kadar övgüyü,ne de bu kadar yergiyi haketmemiş olan teknik direktörümüzdür.
    gözü dönmüşcesine eleştirmek yersizdir en azından kariyerine hürmet ederek.kabul etmek gerekir ki kendisine mantalite olarak en uzak ligde ve ülkede görev yapmaktadır.geldiğinde de elinde çok dengesiz bir takım buldu.
    fakat böylesine ilahlaştırılmasına da anlam veremiyorum.taparcasına övülecek ne yapmıştır merak etmekteyim. takımın çehresinde bir değişiklik veya performansında olağanüstü bir gelişme olan oyuncumuz görülmüyor. hatta bazı oyuncularımız standart performanslarına dahi ulaşamamışlardır.geçen yıl çok dert yandığımız sakatlık sorunları aynen devam etmiştir.oynatmak istediği sistem konusunda takımda bir gelişme görülmüyor.
    eminim kendisini eleştiren sözlük yazarları da gönülden bağlı olduğu renklerin oynadığı futbolda bir gelişme görmek adına taraflı gözlerle seyretmişlerdir tüm sezon boyunca galatasarayımızın maçlarını.fakat görülemiyorsa bu gelişme futbol adına, kendisini eleştiren yazarlar niçin yerden yere vurulmaktadır anlayamıyorum.
    velhasıl gitmesini istemiyorum en azından 'önümüzdeki yıl kalsaydı takımın başına ne yapardı?' sorusunu kendi kendime sormamak için. ve tabii ki bize ve futbol dünyamıza hatırlattığı centilmenlik olgusu ve nezaket duygusu için. ama gitmesi konusunda nezaket sınırları içierisindeki her türlü eleştiri de anlaşılabilir bulunmaktadrı tarafımdan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın