• 226
    stoper ikilimizin nelsson davinson olacağını düşündüğüm mücadele. abdülkerim türkiye’de yerli rotasyonu açısından ne kadar önemli olursa olsun şampiyonlar ligi’nde hojlund, rashford, bruno fernandes gibi oyunculara karşılık vermekte çok zorlanabilir. davinson sol stoper oynar. böylece angelino’nun açıklarını en atletik savunmacımızla kapatmaya çalışırız. tabi o durumlarda davinson’un boşalttığı alanları da eğer ön liberoda kaan ayhan’ı oynatırsak, onunla kapatabiliriz. kerem demirbay mevcut fizik gücüyle ezilir. ben mertens’le ikisini dönüşümlü oynatırdım 60-30 ya da 55-35 dakika gibi. bir şekilde ndombele’yi de oynatabilirsek tecrübe açısından önemli bir katkı elde edebiliriz zira davinson, torreira, ndombele, zaha ve ziyech gibi premier lig’in tozunu yutmuş oyunculara manchester united’ı deplasmanda yenmek mucize değil gayet normal bir olay gibi geliyordur.

    tabi tüm bu yorumlarım son derece yüzeysel. o yüzden çok da kale alınacak bir tarafı yok. zira manu’da kenar forvetlerin orta saha çizgisine kadar gelip, onların boşlattığı alanlara forvet ve forvet yardımcısı oyuncuların yaptığı koşular, topsuz oyun bilgisi, hatlar arasına sokulan süpriz oyuncular gibi yüzlerce parametrenin var olduğu bir oyundan bahsediyoruz.

    dolayısıyla kaybedersek inanın bunun bugün tercih edilen ya da edilmeyen oyuncularla büyük oranda ilgisi olmayacak. zira bir premier lig takımıyla oynuyoruz ve kabul etsek de etmesek de bizden an itibariyle baya bi öndeler. özellikle de antrenman metotları açısından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın