• 9
    --- alıntı ---
    anı kupası yarışları yapıldı

    türkiye kürek federasyonu tarafından düzenlenen, yılın ilk kupa yarışı olan anı kupası kürek yarışları, bugün yapılan final müsabakaları ile sapanca kırkpınar'da tamamlandı.

    sporcu, antrenör ve hakem olarak kürek sporuna hizmet etmiş mete gülhan ve yıllarca sporcu olarak mücadele etmiş eski sporcumuz mehmet şenkal adına bayanlar ve erkekler kategorileri birincilerine anı kupası verildi.

    bu yarışların genç kategorilerinde yarışan kürekçilerimiz başarılı yarışlar çıkardılar. genç erkek takım antrenörümüz mehmet mumcuoğlu, takımlarımızın ümit verdiğini ve gelecek yarışlarda daha iyi neticeler alacaklarını söyledi. bayan takımlar antrenörümüz ana maria apachitei ise, çok yeni kurulan takımlarının gelecek için ümit verdiğini ve yepyeni bir anlayış içerisinde fizik yapısı kürek sporuna uygun sporcular seçerek geleceğe yatırım yaptıklarını belirtti. dört kez dünya şampiyonu olmuş antrenörümüz, sabır gerektiğini belirtti. altyapıyı yeniden yapılandırma kapsamında ağırlıklı olarak genç b ve genç c kategorilerinde yarışan sporcularımızın aldıkları dereceler şu şekilde oluştu:

    genç a erkekler tek çifte'de recep k. ağyar, genç b erkekler iki tek'te caner çelik - deniz karadayı ikilisi, genç b erkekler dört tek'te onur kayacan - i. berk içmez - koray koçak ve şahin günaydın'dan oluşan ekibimiz ve genç c erkekler tek çifte'de t. sergen yüksel, birinci oldular.

    genç b erkekler sekiz tek dümencili yarışında ise atakan ölmez (dümenci) caner çelik - deniz karadayı - onur kayacan - i.berk içmez - koray koçak - şahin günaydın - yiğit y.erten - batuhan çakıcı'dan kurulu takımımız, 1 saniye gibi çok düşük bir farkla ikinci oldular.

    aynı ekip, genç a erkekler sekiz tek dümencili yarışlarında ise 10 saniye daha iyi çekerek kendilerinden 1-2 yaş büyük sporcuların arkasından üçüncü geldiler

    diğer ekiplerimizden; genç a erkekler iki tek'te caner çelik - deniz karadayı ikilisi; genç a erkekler dört tek'te onur kayacan - i. berk içmez - koray koçak - şahin günaydın'dan oluşan takımımız ve genç b bayanlar dört çifte'de ceylan ünver - elif beşlioğlu - zeynep dehri - nazlıcan şimşek'ten oluşan ekibimiz dördüncü olurken genç b erkekler tek çifte'de batuhan çakıcı yarışı beşincilikle tamamladı.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...kurek/haber/6818.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın