• 34088
    takimin yeni transferleri ve profilli futbolcularinin cogu 4-3-3'te cok daha verimli olabilecek oyuncular. zaha, ziyech, ndombele, kerem demirbay, sergio, angelino gibi oyuncular cok net 4-3-3 oyunculari. yani mertens veya kerem akturkoglu'nun 10'da oldugu bir 4-2-3-1'le kadrodan alinabilecek verim ciddi anlamda dusmus oluyor. takimda torreira'yla cift pivotu tam oynayabilecek bir oyuncu da olmadigi icin degisim kacinilmaz.

    kerem demirbay ve apokerim sabit. asil soru isareti kerem akturkoglu. eger stilini mason mount-vari bir 4-3-3 parcasina cevirirse formayi kaptirmayabilir, ki 30 eylül 2023 galatasaray ankaragücü maçında buna dair isaretler de verdi. ama biraz daha baglanti uzerine, daha az risk alan, daha oturakli bir oyun stiline evrilmesi gerekiyor. bunu yaparken de "ndombele veya sergio neden oynamiyor?" dedirtmesi gerekiyor...

    okan buruk simdilik rotasyon, oynanan maclarin zorluk seviyesinin degismesi, ndombele/ziyech/zaha gibilerin tam hazir olmamasi gibi sebeplerle bu zor secimi yapmak zorunda kalmadi, fakat orta vadede gorunen koy kilavuz istemiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın