resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 8024
    gerçekten avrupa standartlarında bir hoca ya. okan buruk'un yaptıklarını türkiye'de jorge jesus falan yapsaydı muhtemelen heykeli dikilirdi. şimdi de boey'den iç koridordan hücum eden bir bek oyuncusu çıkardı. kopenhag maçından sonra 30 eylül 2023 galatasaray ankaragücü maçı'nda da bu şekilde gol bulduk. bunun önemini şu entry'de anlattım. (bkz: #3741366)

    mesela bu koridor kullanımına falan futbol profesörü torrent de çok önem veriyordu ancak kendisi boey'den futbolcu olmayacağını düşünmüştü ne hikmetse. onun bu kadar konuşup da oturtmayı başaramadığı bu mevzuyu okan hoca çok rahat bir şekilde uygulatıyor. üstelik aynı maç içinde farklı varyasyonlarla yapıyor bunu. bir bakıyorsunuz sağ kanat çizgiye basıp sağ bek içeri kat ederken sol kanat içe kat edip sol bek çizgiye basıyor. sonra birden tam tersi varyasyona geçiyoruz.

    şu an takım geçen seneki kadar güçlü değil ancak oliveira ve mertens ciddi manada düşüşte ve yeni transferlerimiz yeni yeni uyum sağlıyorlar. bence şu an takım potansiyelinin çok uzağında ancak bana göre çok iyi bir takım izleyeceğiz bu sene de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın