• 34065
    elindeki son derece üst düzey kadroya, yapılmış olunan tonla harcamalara ve yatırımlara istinaden, bu saatten sonra şampiyonluklara mâl olabilecek hata yapma lüksü asla bulunmayan sevdamızdır.

    kulübümüz çatısı altında amatör şubeler adıyla tabir edilen, yani erkek futbol dışındaki hiçbir şube başarı anlamında yıllardır ne yüzümüzü güldürüyor ne de bu şubelerin üstüne yapışmış olan vasatlık ve gerileme konularında herhangi bir çözüm bulunuyor.

    sonuç olarak, elimizde maddi ve manevi anlamda gelir getiren tek ciddi majör spor olan erkek futbol kalıyor. madem bu durum böyle sürmeye devam edecek, o zaman tek odak noktası da burası olmak zorunda. şu aşamada avrupa'da bırakın kupayı, gruptan çıkabilmeyi bile beklediğim yok ama marka değeri yerlerde sürünen, öz kalite anlamında en güçlü ve doğal üyesi olmak zorunda olduğumuz türk futbolunda bu anlamda bir kayıp yaşamamızı ben kesinlikle kabullenmem.

    edit: saha dışında sistematik bir şekilde üstümüze oynanan her şeyin gayet farkındayım. taraftar olarak bu konuda yapabileceğim hiçbir şey yok, maalesef herhangi bir sorun çözebilecek kudrete de sahip değilim. bu dalaverecilere anladıkları dilden cevap verecek yetki sahibi yönetimlerimiz yoksa da biz zaten başından beri boşuna konuşuyoruz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın