• 34036
    icardi, torreira ve boey dışında her mevkide birbirine çok yakın alternatifleri olan takım. angelino'nun şu performansına bakarsan kazımcan da oynasa fark etmez zaten. belki muslera için de aynı şeyleri söyleyebiliriz ama onun da performansı sallantıda bu aralar.

    bu 3 oyuncuyu aynı anda dinlendirmesi çok mümkün durmuyor. zira üçü birden kenara gelirse takımın kalitesi ciddi manada düşüyor. esasında birini bile kenara almamızı sağlayacak hiç oyuncu yok. idareten kaan ayhan sağ bek veya ön libero olarak kullanılabilir ama icardi'yi yedekleyecek idareten dahi adam yok. halil+bakambu'yu alana kadar trabzonspor'un 4 milyon eurosu olmadığı için alamadığı bruno petkovic alinabilirdi ki adamı gözün kapalı oynatabilirdik. kadro kurarken, her şey mükemmel dediğimiz anda bile can alıcı major hatalar yapmak bizim için gelenek oldu zaten.

    3 eksiğimiz var diyelim 2'sini kapatıp diğerine hiç yokmuş gibi davranmak üstüne 2 mevkide eksiye düşmek kulüp karakteri haline geldi. sonunda bakıyorsun yine 3 eksiğin var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın