• 34033
    her zaman ama her zaman bir şekilde eleştirilen canım ciğerim takımım.

    sezon başından bu yana şampiyonlar ligi elemelerinde yeterli performans vermediğimiz açık ancak elemeler bittikten sonra takım yavaş yavaş hazır olmaya başladıktan sonra her maç ama her maç en az 3-4 tane yüzde yüzlük gol pozisyonuna girmiş ve çok az sayıda pozisyon vermiştir. yediğimiz gollerin bir çoğunda bireysel hata var, elbette hata olmadan gol olmaz ancak bu hatalar daha da azalacak. tamam bazen oyunun kontrolünü rakibe veriyor, tamam her zaman önde baskıyla topu kazanamıyor ve arkaya adam kaçıyor ve yüreğimiz ağzıma gelmiyor mu geliyor, ancak defans oyuncularımız çoğunlukla müdahale yaparak uzaklaştırıyor. oyuna bakıyorum en büyük sıkıntımız maç içindeki süreklilik, bu durum da çok normal sezonun henüz başlarındayız ve özellikle yeni transferlerimiz hazır değil bundan ötürü sürekli aynı seviyede oynayamamamız çok normal.

    takımdan beklenti çok çok üst seviyede olduğu için mi bilemiyorum ama süper lig'in en iyi futbolunu bizim takımımız oynuyor ve acayip bir seviye vaat ediyor en azından benim için böyle ancak yine de eleştiriliyor. çok kısa süre sonra önde baskıyla top kazanıp çok sayıda gol bulmaya devam edeceğiz şu anda yaklaşık 20-25 dakika yapabiliyoruz bu süre artacak 40-45 dakikalara çıkacak bu seviyeye çıkınca zaten ligde kimse önümüzde duramayacak. bütün bunların üzerine takımın set oyununun geliştiği günden güne görülüyor ki set oyunu konusunda elimizi çok rahatlatacak oyuncuların en başında ziyech gelirken henüz kendisi hazır değil. duran topları çok etkili kullanmaya başladık abdülkerim dışında davidson sanchez'in de eklenmesi ile daha çok gol bulacağımız açık.

    bunların dışında savunmada beklediğimiz zamanlar birebirde inanılmaz etkili olan çok işimize yarayacak tek başına gidip gol atabilecek zaha var, henüz hazır değil. şayet ndombele de hazır olur ve oynamaya başlarsa merkezde dribling yapabilen orta saha ile afedersiniz de ligin içinden geçeriz.

    peki bunlar ne zaman olacak ekim milli arasından sonra oyun çok çok gelişecek bizim orada skorlar ne olur bilemem sonuçta bayern maçları var ama bu aralar cidden futbolcularımıza sahip çıkmamız gerekiyor. tabi benim bu düşüncelerimin hepsi lig için geçerli, çünkü benim için bu yıl şampiyon olmak ve önümüzdeki yıl tekrar şampiyonlar liginde olmak inanılmaz önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın