• 15
    sosyal medyada vücut geliştirme sporuyla ilgili en derin ve açıklayıcı bilgileri yıllarca insanlarla paylaştı. uzun dönem oldukça kaliteli şekilde yayınlar yaptı. sıkmadan izletti kendisini. başlangıçta da son derece seviyeli bir uslubu vardı. ayrıca vücut geliştirme alanında olan bilgi ve tecrübesine saygı duyulması gerekmektedir. maalesef son yıllarda çizgisini kaybetti. jahrein denen sosyal medya şovmeninin tahriklerine gereksiz yere kapıldı. maalesef o kaliteli çizgisini düşürdü. ağzından küfür eksik olmayan, spor salonu sahibi yaşlı sözde hocalar ile gereksiz yere polemiklere girdi. düştüğü durumu izlemek beni son derece üzdü. keşke hep o savaş hoca seviyesinde kalsaydı. savaş olmak ona yakışmadı. her insan hata yapabilir. olsun önemli olan ders çıkarmaktadır.

    şimdi olaya başka açıdan bakmak istiyorum. suçu işleyen çevredir. bu noktadan hareketle. bu adamın bir ailesi var. sevenleri var. bunlar sosyal medyada zorbalığa maruz kalıyorlar. sürekli tahrik ediliyorlar. gerçek hayatlarında da benzer durumlara maruz kaldıklarına eminim. savaş hoca haketmiş olabilir (ben öyle düşünüyorum da!). ancak bu kadar olayın gündemde kalması doğru değil. yarın bunun üstüne birileri intihar filan ederse bambaşka şeyler konuşulur. ve bu dalga geçenlerin hepsinin vebali olacağını düşünüyorum. karşı taraf istediğini almasına rağmen susmuyor. birşeyin de suyu çıkmasın. neyse bilemiyorum altan

    son alarak buradan başka görüşlerimi yazacağım yer yoktu. sözlük formatına pek uygun değil belki ama. silinirse de sağlık olsun. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın