• 34026
    eylül 2023 sonlarına girerken bazı şeyler daha iyi oturmaya başladı:

    * muslera sezona efsane başladı fakat maalesef hatalı olduğu, konstrasyon kaybı yaşadığı maçlar oluyor. kendisine bir şey diyemiyorum. ama kolay maçlarda ligde dinlendirilmeli, yabancı sınırı için de kadroda bize yer açar. günay fena kaleci değil.

    * zorlu geçmesi gereken maçlarda geri 4'lü boey-nelsson-davinson-abdülkerim olabilir. taş gibi de olur. okan hoca da buna benzer bir şeyler söyledi zaten.

    * orta saha kesinlikle 3'lü olmalı. toreirra-ndombele-oliviera ideal 3'lü olur. fakat oliviera sanki maç seçiyor gibi. bazen diyorsun bu adam takımın beynidir. bazen bir bakıyorsun sahada yok gibi kendisi. o yüzden kerem demirbay daha güvenilir durumda.

    * sağ kanat net olarak tete'nin artık. abartma diyenler olacaktır belki ama bence kendisi hem rashica hem zaniolo'dan daha "faydalı" bir futbolcu olacak bizim için.
    özgüveni yerine geldi brezilyalının.

    * sol kanat zaha hazır olana kadar kerem aktürkoğlu'nundur. kendisine çok haksızlık yapıyor. çok iyi bir oyuncu ve çok güçlü bir karakter. başkası olsa artık salardı. aslan parçası. zaha 1-2 aya kendini yüzde 80'lere taşıdığında kerem a. sağ kanatta da gayet harika bir şekilde oynayacaktır.

    * 4-3-3 özellikle lig için ana taktik olmasına gerek yok. on numaralı taktik ile devam etmeliyiz birçok maçta. çünkü elimizde bir çilingir var: ziyech... o da hala hazır değil ama şimdiden ligde sanırım 2 maçta 1 gol 1 asisti var... yine kerem a. de burada kolaylaşan maçlarda oynayabilir. mertens çok büyük karakter ama benim için son yarım saat veya türkiye kupası oyuncusudur artık. yıpratıp durmayalım adamı.

    * golcümüze de kale gibi bir şey diyemem. herkesin dediği gibi azıcık kilosu var. topu alıp gidemiyor. ama icardi bunu halleder. burada sıkıntı bakambu... bu arkadaşı da arada kullanıp icardi'yi dinlendirmek gerekir. yolumuz çok uzun...

    * ekstra olarak: barış alper yılmaz sahada çok kayboluyor, biraz kendisine gelmesi gerek. bana göre kendisi rakibi fiziksel olarak yıpratmak için kullanmak gerek. kendisinden teknik işler beklememek gerek, basit oynamasını söylemek gerek. kaan ayhan isviçre çakısı gibi. boey kara tren, inanılmaz bir performans sergiliyor. arsenal, liverpool seviyesinde.

    kısacası bu takımı izlemekten keyif alıyorum. daha takım belki de toplamda yüzde 50'sinde bile değil ve biz tüm kulvarlarda iyi gidiyoruz. resmi mağlubiyet almadık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın