• 20
    bu sezon* istanbulspor'un maçlarını kendine istanbulspor'luyum diyenden çok daha fazla izlemişimdir.

    öncelikle asıl mevkisi orta saha olan oyuncuyu sol bek oynatıyorlar. e bu oyuncu da haliyle inanılmaz derecede kademe hatası yapıyor. boyu kısa ve hafif yağlı bir oyuncu olduğu için de çok eziliyor. önündeki arkadaşı ethemi'nin de oyununu ciddi derecede etkiliyor. eğer bizim maçta da bu oyuncuyu, yani vefa'yı oynatırlarsa o kanadı paramparça ederiz. artık tete mi oynar, ziyech mi bilmiyorum ama oynayan oyuncu o kanatta şov yapar.

    bunun dışında hava toplarında da iyi değiller. daha doğrusu kenardan yapılan ortalarda yer tutma sıkıntısı yaşayan stoperleri yüzünden fazlaca kafa vurduruyorlar. eğer icardi oynarsa, sırf bu kademe hatalarından bir gol çıkarır.

    değineceğim öbür nokta ise, ndao ve ethemi adlı oyuncularının hızlı ve seri paslaşmalarla tehlikeli kontralara çıkmasıdır. sonunu getiremiyorlar ama yine de dikkat etmek gerekiyor. ayrıca as santraforları olan ibrahim her ne kadar 2 gol atsa da etkili bir oyuncu değil. onun yerine sonradan oyuna girecek olan emir kaan'a daha fazla dikkat etmeliyiz. kendilerine göre sağ kanatta daha rahat ettiği için girdiği gibi oralarda gezinir durur. bu durumda angelino ve abdülkerim'e bir tık daha fazla iş düşer.

    bu maçla ilgili şunu da söyleyeyim,
    bu maçta, eski maçlara nazaran, ceza sahası içerisinde çok daha fazla topla buluşacağız. aynı şekilde şut sayılarımız da bir hayli fazla olacak. eğer net pozisyonları kaçırma sendromumuz tutmazsa, en az 3 farkla kazanacağımız maç olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın