resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 6261
    yerinde olsam sene sonu avrupa'ya doğru yelken açardım. evet, kalburüstü takımların seviyesinde değil ama örneğin ingiltere'de 6-10 arası sıralaması olan, ne bileyim fransa'da 3-5 arası sıralaması olan takımlarda rahatlıkla oynar. belki bir ihtimal rahat ortamda kendini geliştirir ve 27-28 yaşında kalburüstü takım da görebilir.

    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında inanılmaz üzüldüm kendisine. zaten o da başına geleceklerin farkında olacaktı ki* 55-60'dan sonra tamamen oyundan düştü, saçma sapan hareketler yapmaya başladı. halbuki ilk 25 dakika karşılaştığı iki net pozisyonu gole çevirse kahramandı, 50 milyon euro'ydu, asla satılamazdı.

    sosyal medya devri çok acayip. biraz post-truth hatta. bence mesela icardi, kerem'den kat be kat daha kötüydü ama sosyal medya çağından dolayı o statta icardi'yi yuhalayamazsınız. yuhalamamalısınız da zaten. bu insanlar robot değil, adı üstünde insan. o maç bitince orada yaşadıklarını unutmuyorlar. arda turan mesela, evet böyle bir insan olmaya biraz meyili vardı ama biraz da biz yaratmadık mı bu arda turan'ı? türk halkının bu tavırlardan vazgeçmesi gerekiyor artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın