• 504
    normal şartlarda bu konuyu problem olarak görmem. taraftar beğenmediği oyuncuyu veya oyunu isliklayabilir. tribünlerin en doğal ve demokratik tepkisidir bu. şiddet içermez, hakaret içermez. kimseyi, hiç bir şartta isliklamayacaksiniz diye tribünleri baskilayamazsiniz.

    lakin bu tepki her zaman haklı değildir. 2010/2011 sezonunda isliklarsin, 2021/2022 sezonunda isliklarsin, çoğu kişinin hemfikir olduğu bazı oyuncuları isliklarsin. ama gelip de şampiyon bitirdigin sezonun en önemli aktörlerinden birini, şampiyonlar ligi arenasında kendi sahanda oyundan çıkarken isliklayamazsin! bu simarikliktir. kerem'i ben de sezon başından beri eleştiriyorum. sezona iyi baslayamiyor kerem, kabul. ama bu daha sezonun ilk resmi maçlarında her şey iyi giderken, ilk tokezlemede oyuncuyu isliklama hakkını vermez.

    sahada eli belinde gezen babel'i veya ölmüş bitmis ayakta duramayan selcuk'u isliklamiyorsunuz beyler. 1 maç veya 1 ay performansı beklentilerden uzak diye galatasaray'ın en değerli oyuncularından birini, galatasaray'a daha çok şeyler verecek birini isliklayamazsin. mentalini bozamaz, kusturemezsin. bu takımı alenen bozmak, sabote etmektir. üstelik maç sonu da değil maç oynanırken yapılıyor. ayıptır, nankörlüktür bu.

    (bkz: 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın