resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7876
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçındaki gidişat için yapması gereken tek şey ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlamaktı.

    tarihimizin en iyi kadrosu bu mudur sorusuna farklı yıllardaki kadrolarla cevaplar verilebilir ama dünkü yedek kulübemiz bence tarihin en iyi yedek kulübesiydi. bu gücü kullan(a)mamış olması çok büyük bir eksi puan.

    elini kolunu bağlasalar, zindanlara atsalar 60'tan önce oyuncu değiştirmiyor oluşu çok büyük bir eksi puan. tete 30 dakikada 21/27 pas yapmış, mertens 60 dakikada 7/9 yapmış ki bunun rakibin 10 kişi kalmasıyla da alakası yok. rakibin 73. dakikada eksilmesinden sonraki bölümün ne kadarında baskılı oynadığımız ortada. sadece ardarda golleri bulduğumuz birkaç dakikalık periyot.

    mevcut sonuçlarla kendisi gönderemeyiz. yapılan eleştiriler de zaten çoğunlukla benzer ısrarlarda devam ederse yaşanacaklara yönelik uyarılar. lig tabi ki önemli ama bu kadro lig için kurulmadı. bu kadronun hakkını da aslında 10 numara bile olmayan 36 yaşında birini oynattığımız bu düzenin sadece 30 dakika işe yaradığını anlarsa verebilir. şu anki gidişatta da hakkını veremeyecekmiş gibi duruyor çünkü şekil-a 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçında görüldüğü üzere icardi de insan, her zaman mermiye kafa atarak günü kurtaramaz.

    edit: ayrıca şunu belirtmeyi unuttuğumu farkettim. taraftar-futbolcu arasındaki ıslık benzeri maalesef yaşanmaması gereken konularda reaksiyonu yanlış veriyor. tepkiye konu olan kötü performans ikinci yarıda yaşansa neyse ama fırsat ayağına gelmiş, ilk yarı olan olmuş, devre arasında oyuncuyu değiştireceksin ve yoluna bakacaksın bu kadar basit. sonraki maça 11'e yine koy güvendiğini belirtmek için. "giderek" kötü oynayan adamı sahada tutmak o adam başta olmak üzere herkese zarar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın