resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14904
    20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı'nda yediğimiz iki gol de malesef kendisine yazacak kalecimiz. haydi ilk golde yüzde 30 da nelsson'a yazalım.

    muslera'nın iyi olması zaten gerekli. 2.5 milyon euro kazanıyor senede. bu parayı alıyorsanız iyi olmak zorundasınız. hayatımız boyunca pek çoğumuz bu parayı kazanamayacağız, muslera 1 senede kazanıyor. dolayısıyla bakkaldan sigara alınca alkışlamıyor ve parasını veriyorsak, muslera'nın da standartı iyi kaleci olmak olmalı.

    zaten yıllardır bu görevini çok iyi seviyede yerine getiriyor. kendisi bizim oynayan efsanemiz durumunda. ancak kötü oynayınca da bırakın eleştirelim. çok kötü maç çıkardı, maçın içine bıraktı adeta.

    ben muslera'nın geçen senenin bir kısmında ve bu senenin başından beri bazı s.o.s'ler verdiğini düşünüyorum. bu abimiz 4-5 sene önceki performansında değil. bizim taraftarımız zaten son derece vefâkâr ve kendisini her türlü bağrımıza basıyoruz. buna karşılık kendisinin bir daha eski performansını elde edemeyeceğine dair çekincesi varsa, ki en iyi kendisi bilir kendi durumunu, günay'a kaleyi centilmence -kendisine yakışır şekilde- bırakıp, onun gelişimine kendisini adaması gerekli. maaşını da seneye 1 milyon'un altına indirmeyi teklif etmeli.

    her güzel şeyin bir sonu var. biz de ona, o da bize çok güzel duygular yaşattık. tanrı gibi seviliyor, tapılıyor kendisine. ama maçlara dolu dolu bırakmaya başladı. hele şampiyonlar liginde şu golü genç bir kaleci yese idamı istenir bizim taraftar mantığına göre. o derece seviliyor. kendisi bunu görmeli ve kendisinde hissettiği bir gerileme-yetememe durumu seziyorsa kenara çekilmeli. biz de kendisinin heykelini dikelim, adını bazı tesislere verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın