resim
Néstor Fernando Muslera Micol
Takım:Galatasaray
Mevki:Kaleci
Yaş:38
Boy:1.90
Uyruk:Uruguay
  • 14903
    10 mac hiç hata yapmamış efsanesine kin besleyen, pusuya yatıp ilk hatasında ortaya çıkanları bu sene de gördük. geçen sene karagümrük maçı sonrası yine aynısı olmuştu türlü hakaretler eden, sakatlanmasını isteyeni bile gördük. benim bizim taraftarla ilgili hiç umudum kalmadı. bu gidişte ne bu takımda oynayacak adam ne de sahaya çıkıp verimli oynayacak adam bulamayacaksınız.

    sene başından beri takımın en iyi oyuncusu muslera, kalede olmasa büyük ihtimal şampiyonlar ligine bile katılmayacaktık. muslera dünya üzerinde maç içinde en aktif kalecidir büyük ihtimal, takım o kadar güveniyor ki kendisine bütün maçlar her top ona geliyor, stoper ikilimiz her topu kaleciye dönüyor ki muslera da çok verimli kullanıyor bu topları hem kısa hem uzun paslarıyla. kopenhag karşısında 8 uzun topta 7 isabet sağladı tek hatalı pası da ortaya atılmış ve takım arkadaşının erken hamlesiyle rakibe gecmiş bir top. o pastan sonra 5 ya da 6 pas yapılıyor, ortayı açan adam kerem'in adamı ve kerem'in gerisinden çıkıyor. kerem takip etmiyor adamını, ilk pasta nelsson ofsayt bozuyor, orta açılırken ceza sahasında kaleci dahil 8 kişiyiz 8. boey zamanlama hatası yapıyor, nelsson yine zamanlama hatası yapıyor ve ıska geçiyor, bomboş pozisyonda altı pastan şut çekiliyor ve sadece kaleci hatalı oluyor.

    gelelim 2. gole ki hatalı bence ama yine tek hatalı değil, hata zincirinin son halkası. defans arkasına atılan bir top,, ofsaytı bozan angelino, 3kisi bomboş kalan rakip muslera bu toplar için hep önde çünkü 2 senedir 100 taneden fazla böyle top karşıladı, bir yerde hata yapacaktı ki yaptı. hata yaptı diye de göl olmadi pozisyon, önde olmasa tek pasta golu bulacaktı rakip, önde diye top atılan oyuncu şut mu vereyim pas mı vereyim diye aradı kaldı. 4 kopenhag 2 galatasaray oyuncusu vardı, 4. kopenhag oyuncusu gol vuruşu yaptı.
    https://hizliresim.com/oqbrguk

    geri donemeyen oyuncular, zamanlama hatası yapan stoperler, geri gelmeyen kanatlar, bomboş altı pastan şut çeken rakip ama tek hatalı muslera. yüzü eskidiği için ilk hatasında efsanesine saygısı olmayan kişiler tarafından hakaretlere uğramasını sindiremiyorum. yerine alacağınız kaleci de benzer oyun sistemiyle cok benzer hatalar yapacak. her topun kalecide kaldığı bir oyunu hiçbir kaleci kaldıramaz. muslera'dan iyi de kaleci bulamazsınız 25-30 verecek durumunuz yoksa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın