• 8
    (bkz: #369301) kendisi böyle bir entrye imza atmıştır. benim de kendi fikirlerimi yazar isimlerinden bağımsız olarak yazmış olduğum (bkz: #372765) entryim var. öncelikle bahsettiği "ağır lafları" duymak isterim. fakat o ağır sözleri sarf etmeden önce sözlük anayasası'nın 20. maddesinincbendine bir göz atsa fena olmaz bence.

    gelin sözlüğün anayasasına bir bakalım, neler varmış o reklamların üstünde duran link üzerinde:

    madde 2. - a)galatasaray sözlük, yazarların huzuru, millî dayanı$ma ve adalet anlayı$ı içinde, insan haklarına saygılı, metin oktay felsefesine bağlı, ba$langıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, fanatik ve sosyal bir sözlük sitesindir.
    b) galatasaray sözlük bir fun club , message board , arkada$lık ya da taraftar sitesi değildir hele hele forum hiç değildir.

    madde 2'nin a kısmında belirtildiği üzere yazarların huzuru, insan haklarına saygılı olmak sözlükte esastır. gel gör ki kendisi fikrini özgürce belirten kişilere karşı ağır laflar kullanacağını beyan etmiş.

    ya da (bkz: #373131) entryde 25 nisan 2010 galatasaray bursaspor macinı kazanmanın kerizlik olduğunu iddia ederek fikirlere saygı konusundaki hassasiyetini(!) göstermiştir. yine aynı entryde şampiyon bursaspor! diyerek madde 1'de geçen rerererarara.net bir galatasaray sözlüğüdür ibaresini yok saymış ve provakatif bir tarz ortaya koymuştur. (bkz: #368705) entryde kendi fikrinde olmayanları terbiyesiz bir üslupla kınamış(!) ve bahsi geçen entryler de** nihayetinde yazarın en çok eksi alan entryleri arasıdaki yerini almıştır.(u: taktir edersiniz ki sözlük kendine yapılan iyiliği unutmadığı gibi yanlışları da cezalandırma mekanizmasına sahip)*

    galatasaray vizyonunu kavramış ve boş işlerle uğraşamayacak olduğumuzun farkında olamayan bu yazar, galatasaray adının olduğu yerde umut vardır ilkesini görerek bu doğrultuda fikir beyan edenleri polyannacılık ile yaftalamış ve fikre saygı konusundaki üslubunu bir kez daha ortaya koymuştur.(bkz: #373137)

    (bkz: #373150) entryde yine bir başka ağır ithamda bulunarak klavye başından galatasaraylılık dersi verdiğini sanmaktadır. fakat yanlış bilmiyorsam sözlükte kimsenin galatasaraylılığının sorgulanmaya hakkı yoktur. o bahsettiği polyanna taraftarların şampiyon fenerbahçe olacak diye bir derdi olmadığı için bağdat caddesi'nde oynama gibi bir düşüncesi de olmayacaktır. o polyanna taraftarlar hala şampiyonluk umudu devam eden, en kötü ihtimalle 2. olarak şampiyonlar ligi umudunu sürdüren taraftardır. bir galatasaray adının olduğu yerde umut vardır meselesi. ayrıca o polyanna taraftarlar şampiyonlar ligi'ne gidilmesi halinde gelecek olan sponsorluk, tv, turnuva gelirlerinin ne denli önemli olduğunun farkındalar. ya da bursaspor'un şampiyonluğu durumunda pastadan alacağı payının artacak olması ve bu payın yıllar geçtikçe bugüne kadar ligde şampiyon olan 4 takıma düşen maddi miktara ne denli büyük bir götürüsünün olabileceğini.

    neyse bu entry uzar gider de, birazan kazanıp şampiyonluk ve şampiyonlar ligi umudunu sürdüreceğimiz maç balayacak, o yüzden burada durmak zorundayım. daha sonra belki devam edebiliriz.

    son olarak (bkz: #373163) entryde bahsi geçen ofsayt oylarla ilgi ve alakam yoktur. moderasyona gidebilir bu konuyla ilgili.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın