• 33947
    copenhag maçları ve içerdeki manu maçı haricinde geri kalan 3 maçta göbeği kapatacak formasyonda çıkmalıyız. bu 352 olur 451 olur 5311 olur bir şekilde göbeği kapatıp çok seri şekilde ileri uç oyuncuların koşu yoluna paslar atmalıyız. zaha inşallah formda ve kuvvetli döner. bayern ve manu delici pasları atarak kanat forvetleri besleme konusunda uzmanlar. bu bakımdan ne kadar sıkı pres yaparsak orta sahada o kadar rakibi strese sokarız. hele manu istediği pozisyonları bulamadığı takdirde kartlık faullere başvuracak yapıda futbolculara sahip.
    muslera
    sanchez nelsson abdülkerim
    boey torreira kaan kerem d. angelinho
    zaha icardi

    özellikle 4 stoper çıkmak istememin sebebi geri kalan orta saha oyuncularının kendi bölgesinde dominasyon için gerekli fizik gücü kullanması. isimler değişebilir ancak oyun olarak defansif profilde maçlara çıkmamız gerektiğini düşünmekteyim.
    mesela kaan olmaz ndombele olur oyuncu yerleri değişir. maksat göbeği kalabalık tutmak. topu alıp oynayacak takımlar için çok tehlikeli bir oyuncu grubumuz var. münih için bir şey diyemem ancak manu'yu yenmek zor değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın