• 33944
    kadrosundaki ust duzey oyunculari 11e yerlestirelim.
    muslera,
    boey,
    nelsson ya da davinson,
    abdulkerim,
    angelino,
    torreira,
    ndombele,
    kerem akturkoglu,
    zaha,
    ziyech,
    icardi.

    bu kadro muthis kaliteli olsa da sampiyonlar ligi seviyesi icin fazla ofansif. ligde de yabanci sinirina takiliyor. haliyle yazin "muthis transfer" dedigimiz isimlerden 1-2si sezon icinde elenerek yedek kalacak, tipki gecen sene dubois'da oldugu gibi.

    en olasi opsiyon angelino'nun formayi kazim'a kaptirmasi... takimin on hatti cok daha profilli oyunculardan olusuyor ve onde bu sezon arkayi rahatlatacak bir rashica profili yok. bunu en olasi mudahale yapan sey tek hamlede hem takimin savunma zaafini gidermeye yonelik olmasi, hem de yabanci siniri sorununu cozmesi. bu degisikligin simdilik tek dezavantaji geriden topla cikmanin zorlasmasi olacaktir, orada pek cok cozum uretmek mumkun.

    fakat bu mudahaleye ragmen savunma ve pres performansi yeterli olmayabilir... bu durumda okan buruk'un daha radikal hamlelere basvurmasi gerekebilir, ki bu zaha'nin ve/veya ziyech'in rotasyona alinmasi dahi olabilir.

    ben galatasaray'i inanilmaz zor bir 3 ay bekledigini dusunuyorum. okan buruk basarirsa "zaten kadro muthis" denecek, basarisiz olursa tefe konulacak... ama gercekler cok farkli. bir teknik direktor icin yonetmesi inanilmaz zor bir kadro, takim, ve taraftar grubu var elde.

    aralik geldiginde okan buruk'un arkasina kalanlar olarak bir avuc insana dusmeyiz umarim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın