resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7681
    herkes bir yönüyle bu işleri (futbol alemi) para için yapıyor. fakat benim kafamı karıştıran bir durum var.

    bazı galatasaraylı muhabirler bazı yerleri haddinden fazla kaşımaya devam ediyorlar. başka türlü yazıp, ithamda bulunmak istemiyorum ama sıkıntılı duyum ve haber niteliği eksik bilgimsi şeyler veriyorlar.

    okan hocanın kazandığı parayı biliyoruz. yaklaşık bir milyon euro'ya yakın yıllık maaşı var. ama okan hoca bundan memnuniyetsiz ise kalkıp güvendiği bir insana mı söyler, yönetimle direkt ilişkiye geçip onlarla mı? diyelim birine söyledi ve böyle haber yayıldı. eğer böyle ise okan hoca aptal biridir dedim.

    bu adamın, hocamızın oğlu müsait olduğu her zaman florya'da değil mi? oğlu ölümden dönen ve şimdi en sevdiği takımın içinde futbolcularla beraber olma şansını yaşayan oğlunu gördükçe "ah, maaşım az yükseltilmeli" diyerek etrafına mı şikayetçi olur?

    aptalca, mantık dışı bir habere malzeme olmuştur. diyelim ki gerçeklik payı var ve hatta bu haberi okan hocaya yakın bir kaynaktan duymuşlar ama kendisi çıkıp söylemediği müddetçe mide bulandırıcı bir haber niteliği taşıyor.

    okan hocanın teknik anlamda pek çok işi var zaten, maaşım az diyerek yükseltin arzusuyla yanıp tutuştuğuna inanmıyorum/ inanasım da hiç gelmiyor. okan hoca bile galatasaray'ı basamak olarak gördüğünü düşünüyorum. cimbom'da başarılı olmuş biri için, avrupa kapıları daha rahat açılamaz mı?

    neyse izniniz de bitti hocam, çalışmalara başladınız. keyfiniz maşallah yerinde. iş çok, emek lazım. vira bismillah bakalım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın