• 841
    tamamen hissiyatıma dayanarak söylüyorum. geçen sezon okan hoca'nın isteğine karşı alınan mauro icardi transferi sonrası, erden timur transferde sazı eline aldı. 2023-2024 transfer döneminde yapılan bütün transferler, erden timurun kulüp içerisinden ve dışarıdan oluşturduğu verilere dayalı futbolcular.

    bu iddialarıma kaynak olarak da sadece hissiyat değil, aynı mevki için 50 farklı stilde oyuncunun adının çıkması. kimisi doğrulandı, kimisi doğrulanmadı.

    sofyan amrabat transferi yatınca okan hoca, isim yerine sistem transferi istediği için bir kesici transferi istedi. bunun üzerine de cenk ergüne bu isteğini iletti.

    cenk ergün de her zamanki gibi yüksek yaş ve kontrat kriterlerinden bu vecino transferini gerçekleştirmek istedi.

    burada erden timura kızamam, bu da bir yöneticilik şeklidir. hocanı daha iyi malzemelerle, daha iyi yemek yapmaya zorlayabilirsin.

    okan buruka kızamam, çünkü kendi malzemeleri ve yemeğiyle, çok başarılı olmuş bir hoca. değişime zorlanmaktansa, güvenli limanlardan devam etmek istemiş olabilir.

    ama sen yok musun keltoş, bütün transfer dönemi hiçbir görev almadan, koltuğunda oturdun. tam bir görev verildi, bula bula matias vecino falero mu buldun? onu da geçtik gerçekten bu maliyetlere mi buldun?
App Store'dan indirin Google Play'den alın