• 837
    çok iyi diyemesek de iyiye yakın geçirdik diyebileceğimiz dönem. 10 üzerinden puanla deseler sanırım 7'ye tekabül eder. çok iyi diyememe sebebim alınan isimlerden ziyade alınan isimlerin mevcut durumu aslında.burada maalesef ciddi soru işaretleri var.

    ziyech ve zaha'nın durumları sürekli sorgulanıyor ve sorgulanmaya da devam edecek. "henüz hazır değil", "tam hazır olduğunda oynatacağız" vb. açıklamalar bana tatminkar gelmiyor açıkçası. özellikle zaha ve ziyech nezdinde sezon içerisinde süreklilik sağlayamama tehlikesi bulunuyor yani. bu oyunculardan istenen verimi alamayabiliriz ve bu ciddi bir risk. tete de istenen seviyelere ulaşamazsa-ki pek iyi başladı denemez- kanatlarda dahi sorun yaşayabiliriz.

    torreira gibi en kritik oyunculardan biri yedeklenmedi. entrylerimde sürekli yazdım bizim 1 değil 2 farklı tip orta sahaya ihtiyacımız var diye. ndombele bence tam aradığımız adam 8 numarada, oliveira ve kerem demirbay da onu yedekleyebilir fakat 6 numarada tek yedeğimiz kaan ayhan kaldı ki o da torreira'yı ikame edebilecek bir oyuncu değil. yani torreira'nın olmadığı özellikle de avrupa maçları çok sıkıntılı olabilir. böyle bir kadro kurup da böyle bir açık bırakmak doğru olmadı bence.

    transferler biraz geç kaldı. evet elimizde olmayan sebepler oldu belki, fiyat açısından beklemek daha makul bir stratejiydi ama lig başlayalı 1 ay oldu, 10 gün sonra çok kritik şampiyonlar ligi maçı var ve biz yeni transferlerimizi istediğimiz ölçüde kullanamıyoruz. bir süre daha muhtemelen böyle devam edecek. sonuç olarak bu sürecin bizim açımızdan böyle bir dezavantajı da olmuş oldu.

    bu yazdıklarım tabi ki varsayımlar üzerine kurulu. umarım hepsi de varsayım olarak kalır ama özellikle ziyech ve zaha konusunda süreklilik anlamında sorun yaşayabileceğinizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın